Tommy - Dućan na dlanu!

Carlo Crivellin njoki 1 kg

Carlo Crivellin Njoki 1 Kg

2,25 €/kom

Cijena za j.m.: 2,25 €/kg

Svježi njoki od krumpirovog tijesta.


Opis proizvoda

ProizvođačCARLO CRIVELLIN Sr.l. Via G. Marconi, 1125-45030 San Martino Di Venezzo, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja držati u hladnjaku te sadržaj potrošiti u roku od 3 dana.
Upute za upotrebu/pripremuNjoke istresite u kipuću zasoljenu vodu. Kad isplivaju na površinu pričekati dvije minute i izvaditi njoke. Ocijeđene poslužiti sa omiljenim umakom.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)661/156
Masti (g)0,4
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,1
Ugljikohidrati (g)34,1
od kojih šećeri (g)0,1
Bjelančevine (g)3
Sol (g)0,63

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.