Tommy - Dućan na dlanu!

Nichi njoki 500 g

Nichi Njoki 500 G

2,69 €/kom

Cijena za j.m.: 5,38 €/kg
Svježi njoki od krumpirovog tijesta.

Opis proizvoda

ProizvođačObrt "NICHI", vl. Ivan Šarić, Gašpini 136, 21210 Solin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati konstantno na temperaturi do +6 °C. Ne bušiti vrećicu.
Upute za upotrebu/pripremuSadržaj vrećice istresite u blago posoljenu kipuću vodu. Čim se njoki dignu na površinu, ocijediti vodu i poslužiti skupa s umakom po želji. Jednom otvoreni proizvod konzumirati u roku od tri dana.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)662/156
Masti (g)0,2
Ugljikohidrati (g)35
od kojih šećeri (g)0,1
Bjelančevine (g)3,5
Sol (g)0,2

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.