O.B Original normal higijenski tamponi 16 komada

O.B Original Normal Higijenski Tamponi 16 Komada

3,75 €/kom

Cijena za j.m.: 0,23 €/kom
Original Normal tamponi imaju zakrivljene žljebove izrađene za učinkovito i sigurno povlačenje tekućine u unutrašnju jezgru tampona, za vašu potpunu i pouzdanu zaštitu tijekom menstrualnog ciklusa. Njihova STAYDRY tehnologija za suhe gaćice pruža osjećaj čistoće tijekom čitavog dana. o.b. Original Normal tamponi idealni su za dane umjerenog krvarenja. Pružaju potpunu sigurnost i osjećaj svježine.

Opis proizvoda

ProizvođačJohnson & Johnson GmbH, EAME Limited, Maidenhead, UK SL6 3UG
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
BrandO.B
Neto količina16 kom

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.