Tommy - Dućan na dlanu!

Ponti Aceto balsamico 500 ml

Ponti Aceto Balsamico 500 Ml

4,49 €/kom

Cijena za j.m.: 8,98 €/l

Ponti balzamski ocat iz Modene nastao je polaganim sazrijevanjem koncentriranog mošta, kuhanog mošta s vinskim octom. Idealan za svakodnevno konzumiranje s povrćem, svježim salatama, mesom, sladoledom od vanilije i jagoda.


Opis proizvoda

ProizvođačPonti S.p.A. Via E. Ferrari 7, 28074 Ghemme, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
BrandPonti
Neto količina500 mL

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)409/96
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)19
od kojih šećeri (g)19
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0,05

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.