Tommy - Dućan na dlanu!

Ocjeđivač limuna 1 kom

Ocjeđivač Limuna 1 Kom

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 1,99 €/kom
Fackelmann ocjeđivač limuna od visokokvalitetne plastike sastoji se od dva dijela i omogućuje vam da bez napora cijedite naranče ili limun za vaš sok, čaj ili omiljeno jelo. Koštice i krupniji komadi agruma zadržavaju se u gornjem dijelu preše, dok se sok ulijeva praktičnu posudu sa žlijebom za izlijevanje. Zapremina posude je oko 250 ml soka a posebna drška osigurava uporabu bez većeg napora. Nakon uporabe jednostavno očistite u vašoj perilici posuđa.

Opis proizvoda

ProizvođačFackelmann GmbH + Co. KG, Sebastian-Fackelmann-str. 6, 91217 Hersbruck, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaKina
BrandFackelmann
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.