Tommy - Dućan na dlanu!

Vindija Cekin odresci pilećeg filea od prsa, pakiranje cca 400 g

Vindija Cekin Odresci Pilećeg Filea Od Prsa, Pakiranje Cca 400 G

5,99 €/kom

Cijena za j.m.: 14,98 €/kg

Cekin odresci pilećeg filea od prsa, koji donose neodoljiv okus piletine, bogatstvo vitamina i jamstvo domaćeg porijekla, pakirani su u praktične podloške, a težina pojedinačnog proizvoda iznosi 400 grama. Piletina CEKIN – za savršen obrok!


Opis proizvoda

ProizvođačKoka d.d., Biškupečka ulica 58, 42000 Varaždin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od -2°C do +4°C.
BrandVindija Cekin

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.