Tommy - Dućan na dlanu!

Old Spice Captain dezodorans u stiku 50 ml
%

Old Spice Captain Dezodorans U Stiku 50 Ml

3,19 €/kom

Cijena za j.m.: 63,80 €/l

Akcija traje do 10.04.2024.

NC 30 dana: 3,98 €/kom

Miriši kao muškarac, čovječe! Nanesi Old Spice Captain ispod pazuha i kreni u nove pobjede. Ovaj stik pokorit će i najgori smrad, tako da ti možeš samouvjereno ploviti morima svakodnevnih izazova. Njegov supergenijalni miris ne blijedi pa i ti i svi oko tebe možete uživati u tvom dobrom mirisu cijelog dana. Što čekaš? Old Spice Captain u ruke i idemo.

Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble d.o.o., Sulzbacher Str. 40-50, 65824 Schwalbach am Taunus, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece
Upute za upotrebu/pripremuNe ostavlja bijele i žute mrlje. Zakrenite kotačić da biste podigli proizvod. Nanesite na područje pazuha.

Nutritivne vrijednosti

Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0
Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.