Old Spice gel za tuširanje Wolfthorn 400 ml

Old Spice Gel Za Tuširanje Wolfthorn 400 Ml

3,98 €/kom

Cijena za j.m.: 9,95 €/l

Miriši kao muškarac, čovječe! Gel za tuširanje Old Spice Wolfthorn stvoren je za frajere koji se ne boje vlastite muževnosti. S njim mirišeš kao vuk, kad bi vuk mogao mirisati kao zgodan muškarac, a od njegove osvježavajuće pjene prljavština i neugodni mirisi bježe koliko ih noge nose. Neka miris tvog tijela govori za sebe. I to na najbolji mogući način.


Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble d.o.o., Sulzbacher Str. 40-50, 65824 Schwalbach am Taunus, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaFrancuska
BrandOld Spice
Neto količina400 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.