Tommy - Dućan na dlanu!

Olival krema za ruke i nokte s nevenom – hidratantna 75 ml

Olival Krema Za Ruke I Nokte S Nevenom – Hidratantna 75 Ml

2,49 €/kom

Cijena za j.m.: 33,20 €/l
Olival hidratantna krema za ruke i nokte s nevenom dubinski hrani i njeguje sve tipove kože. Obogaćena je ekstraktom nevena koji obnavlja oštećenu kožu i nokte, a Vitamin E usporava starenje stanica. Olival hidratantna krema za ruke i nokte s nevenom brzo upija i hidratizira suhu kožu pružajući joj mekoću i zdrav izgled. Dermatološki je ispitana i pogodna za svakodnevnu upotrebu.

Opis proizvoda

ProizvođačOlival d.o.o., Susedsko polje 55, 10090 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandOlival
Neto količina75 mL

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.