Tommy - Dućan na dlanu!

Olival Silk On silikonski serum za kosu 30 ml

Olival Silk On Silikonski Serum Za Kosu 30 Ml

5,31 €/kom

Cijena za j.m.: 177,00 €/l
Olival Silk On silikonski serum za kosu na kosi stvara vodootporni film, sprječava gubitak vlažnosti te kosu čini otpornijom na oštećenja. Uz to, poboljšava izgled frizure, olakšava raščešljavanje dok krhka i oštećena kosa djeluje sjajno i lepršavo. Olival Silk On silikonski serum za kosu brzo se upija i ne masti kosu te stvara efekt koji traje nekoliko dana. Dermatološki je ispitan, pH neutralan i ne izaziva iritacije.

Opis proizvoda

ProizvođačOlival d.o.o., Susedsko polje 55, 10090 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandOlival
Neto količina30 mL

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.