Tommy - Dućan na dlanu!

Becutan Omekšivač za rublje 1 L

Becutan Omekšivač Za Rublje 1 L

3,99 €/kom

Cijena za j.m.: 3,99 €/l
Lagana formula novog Becutanovog omekšivača odjeće, obogaćena ekstraktom biljke aloe vera, oplemenjuje tkanine pružajući im nježni osjećaj svježine i mekoće. Ekstrakt biljke aloe vera čini proizvod pogodnim i za osobe osjetljive kože. Proizvod je dermatološki testiran.
Ova uravnotežena formula može se rabiti na temperaturi od 30 do 90 °C, za strojno i ručno pranje prema navedenom načinu doziranja.

Opis proizvoda

ProizvođačOrbico d.o.o.Koturaška 69,10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaGrčka
Upute za upotrebu/pripremuDodaje se prilikom zadnjeg ispiranja prema danom načinu doziranja. Nikad ne nanosite neotopljen proizvod na odjeću. Nakon svakog pranja ruke oprati čistom vodom. Osobe osjetljive kože trebaju se strogo pridržavati naputku o uporabi i doziranju te izbjegavati dugotrajni dodir s otopinom omekšivača.
BrandBecutan

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.