Malizia Omekšivač za rublje vanilija 2 L

Malizia Omekšivač Za Rublje Vanilija 2 L

3,32 €/kom

Cijena za j.m.: 1,66 €/l

Omekšivač za rublje vanilija i argan.


Opis proizvoda

ProizvođačMirato S.p.A. Est Sesia 28064, Landiona, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremu1 ČEP = 45 ml. Pranje u perilici rublja: 2 čepa (oko 90 ml) za 4,5 kg rublja. Ručno pranje: 1 čep (o ko 45 ml) na 10 L vode.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.