Orah 350 g

Orah 350 G

4,05 €/kom

Cijena za j.m.: 11,57 €/kg
Ne samo da orasi imaju dobar okus, oni nam daju ogromnu količinu energije i nude mnoge zdravstvene prednosti. Sve jezgričasto voće dobro je za zdravlje, ali u usporedbi s drugim orašastim plodovima orasi sadrže dvostruko više antioksidanata. Danas se orasi uzgajaju u područjima od jugoistočne Europe sve do Japana, te u nekim dijelovima Kanade, Kalifornije i Argentine.

Opis proizvoda

ProizvođačSPECTAR TRADE d.o.o., Matoševa 29, 21210 Solin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaizvan EU
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Neto količina350 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.