Tommy - Dućan na dlanu!

Adriatic Queen oslić a la bakalar 105 g

Adriatic Queen Oslić A La Bakalar 105 G

2,29 €/kom

Cijena za j.m.: 21,81 €/kg

Fini komadići oslića pripremljeni poput bakalara oduševit će ljubitelje dobrog zalogaja. Poslužite ga samostalno ili u kombinaciji s drugim namirnicama koje se inače dodaju jelima s bakalarom.


Opis proizvoda

ProizvođačSardina d.o.o., Ratac 1, 21410 Postira, Hrvatska.
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska. Podrijetlo oslića: Španjolska
BrandAdriatic Queen
Neto količina105 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.708/407
Masti (g)38,9
od kojih zasićene masne kiseline (g)6,5
Ugljikohidrati (g)0,1
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)14,3
Sol (g)1,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.