Bis Ornel Calming osvježivač prostora i rublja 400 ml

Bis Ornel Calming Osvježivač Prostora I Rublja 400 Ml

4,39 €/kom

Cijena za j.m.: 10,98 €/l

Inspiraciju za novi mirisni osvježivač prostora i rublja pronašli smo u Ornel Calmingu, jednom od najomiljenijih mirisnih varijanti oplemenjivača. Prepustite se dugotrajnim raskošnim mirisnim notama i od Vašeg doma stvorite najugodnije mjesto za boravak. Bis Freshness by Ornel Calming pogodan je za osvježavanje prostora, neutraliziranje neugodnih mirisa te za dodatno parfimiranje rublja.


Opis proizvoda

ProizvođačSaponia d.d., M. Gupca 2, Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaZatvoren, hladan, prozračan skladišni prostor u dobro zatvorenoj originalnoj ambalaži. Zaštititi od otvorenog plamena i izravnog izvora topline.
Upute za upotrebu/pripremuNamjena: osvježavanje zatvorenih prostora, rublja i zavjesa. Primjenjuje se u nerazrijeđenom obliku prskanjem.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.