Palette Intensive Color Creme Boja za kosu 7-0 Srednje plava 1 kom
%

Palette Intensive Color Creme Boja Za Kosu 7-0 Srednje Plava 1 Kom

3,19 €/kom

Cijena za j.m.: 29,00 €/l

Akcija traje do 02.08.2024.

NC 30 dana: 4,99 €/kom

Dugotrajna i intenzivna boja. Dodatna njega tijekom i poslije bojenja. Formula s visokointenzivnim pigmentima dubinski prodire u vlas gdje učvršćuje boju za zaštitu od blijeđenja. Dugotrajan intenzitet boje koji traje tjednima i 100% prekrivanje sijedih. Formula i njegujuća maska uz Trostruki sustav njege - keratin, pantenol i Nutri-Oil - njeguju kosu. Palette jača, zaglađuje i učvršćuje vlasi za prekrasnu dugotrajnu boju kose.


Opis proizvoda

ProizvođačHenkel Maribor d.o.o., Industrijska ulica 23, SI-2506 Maribor, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
BrandPalette
Neto količina110 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.