Tommy - Dućan na dlanu!

Palmolive krema za brijanje Classic with Palm Extract 65 g

Palmolive Krema Za Brijanje Classic With Palm Extract 65 G

2,59 €/kom

Cijena za j.m.: 39,85 €/kg

Pjenasta Palmolive krema za brijanje classic sadrži ekstrakte plodova palme, koji mušku kožu ostavljaju glatkom i podatnom nakon brijanja. Blaga formula pomaže njezi osjetljive kože. Brijanje može uzrokovati iritacije kože, na koje možete zaboraviti uz Palmolive kremu za brijanje. Britvica jednostavno klizi po koži, ostavljajući ju nježnom na dodir.


Opis proizvoda

ProizvođačColgate Palmolive Italia SrlViale Palmolive, 18 -00042 Anzio, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
BrandPalmolive
Neto količina65 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.