Palmolive Naturals Gel za tuširanje Coconut & Milk 250 mL
%

Palmolive Naturals Gel Za Tuširanje Coconut & Milk 250 ML

1,69 €/kom

Cijena za j.m.: 6,76 €/l

Akcija traje do 26.06.2024.

NC 30 dana: 2,99 €/kom

Palmolive Naturals Coco gel za tuširanje sadrži ekstrakte kokosovih oraha 100 % prirodnog podrijetla. Bogata formula je obogaćena mikro česticama za učinkovito čišćenje i potpuno prirodnim sastojcima, koji dubinski vlaže i njeguju kožu. Dugotrajni miris Palmolive Naturals Coco gela za tuširanje pruža ugodno i opuštajuće iskustvo. Dermatološki je ispitan i sadrži Ph uravnoteženu formulu.


Opis proizvoda

ProizvođačColgate-PalmoliveViale Palmolive 18, 00042 Anzio, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija, EU
BrandPalmolive
Neto količina250 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.