Palmolive Naturals Gel za tuširanje Orhideja 250 mL

Palmolive Naturals Gel Za Tuširanje Orhideja 250 ML

2,99 €/kom

Cijena za j.m.: 11,96 €/l

Palmolive gel za tuširanje Naturals Sensitiv od 100 % čistih mliječnih proteina prirodnog podrijetla, kremasti je gel za uživanje u tuširanju. Gel stvara bogatu pjenu, koja štiti i hidratizira kožu. Koža nakon tuširanja ostaje meka, mirisna i glatka na dodir. Palmolive gel za tuširanje Naturals Sensitive dermatološki je testiran, a pogodan je i za osjetljivu kožu. Nakon svakog kupanja, vaša će koža biti prekrasna i podatna na dodir.


Opis proizvoda

ProizvođačColgate-PalmoliveViale Palmolive 18, 00042 Anzio, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija, EU
BrandPalmolive
Neto količina250 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.