Palmolive tekući sapun Milk & Honey 300 ml
%

Palmolive Tekući Sapun Milk & Honey 300 Ml

2,39 €/kom

Cijena za j.m.: 7,97 €/l

Akcija traje do 29.05.2024.

NC 30 dana: 2,99 €/kom

Palmolive Milk & Honey nježna je formula koja sadrži mliječne proteine i ekstrakt meda. Omota vaše ruke divnim mirisom, ostavljajući ih osjećajima nahranjenosti i dodira s mekoćom.

Opis proizvoda

ProizvođačColgate-Palmolive, 60 Avenue du Vermandois 60200, Compiegne, Francuska
Zemlja/mjesto podrijetlaFrancuska
BrandPalmolive
Neto količina300 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.