Tommy - Dućan na dlanu!

Pampers Pelene-gaćice Jumbo pack 6 (15+ kg) 44 kom

Pampers Pelene-gaćice Jumbo Pack 6 (15+ Kg) 44 Kom

17,25 €/kom

Cijena za j.m.: 0,39 €/kom

Kad se beba počne migoljiti tijekom mijenjanja pelena, pelene-gaćice Pampers Pants olakšavaju zadatak: navucite ih u jednom potezu, jednostavno skinite trganjem sa strane pa zalijepite trakom kako biste ih jednostavno odložili. Tijekom noći pelene-gaćice Pampers Pants pomažu spriječiti da se između tijela i pelena stvore nabori i rupe te tako pomažu spriječiti i propuštanja; za mirno prospavanu noć. Potpuno prianjaju zahvaljujući (1) potpuno rastezljivom pojasu koji se prilagođava bebinom trbuščiću, (2) iznimno upijajućoj jezgri koja u trenu upija vlažnost i (3) dvostrukim trakicama uz noge koje sprečavaju propuštanje oko nogu. Pampers Pants: za jednostavno mijenjanje pelena tijekom dana i zaštitu od propuštanja tijekom noći.


Opis proizvoda

ProizvođačProcter and Gamble Operations Polska Sp.z.o.o., ul. Zabraniecka 20, 03-872 Warszawa, Poland
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
BrandPampers
Neto količina44 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.