Delicato Panceta 1 kg

Delicato Panceta 1 Kg

15,49 €/kg

Cijena za j.m.: 15,49 €/kg

Proizvedena od svinjskog carskog mesa (svinjska mesnata slanina bez rebara). Na presjeku je crvene boje, prošarane masnim tkivom. Karakterističnog je blago izraženog, nježnog i ugodnog mirisa dima. Zbog naglašene note dima i blago slane arome odlično se slaže uz domaće dalmatinske sireve, uz svježe povrće, ali je i savršen dodatak brojnim morskim specijalitetima.


Opis proizvoda

ProizvođačPetason d.o.o., Vranjički put 12, 21211 Vranjic, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do +12 °C.
BrandDelicato

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.129/509
Masti (g)46
od kojih zasićene masne kiseline (g)18
Ugljikohidrati (g)3,5
od kojih šećeri (g)0,6
Bjelančevine (g)20
Sol (g)6

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.