Tommy - Dućan na dlanu!

Ledo panirani filet oslića 400 g

Ledo Panirani Filet Oslića 400 G

5,55 €/kom

Cijena za j.m.: 13,88 €/kg

Za sve ljubitelje paniranih proizvoda tu je Ledo Panirani filet oslića napravljen od 100% fileta obloženog hrskavom panadom, iznimno sočnog okusa.


Opis proizvoda

ProizvođačIRIDA D.O.O., Ul. Petra Zrinskog 34, 43500, Daruvar, Hrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od -18 °C i nižoj.
Upute za upotrebu/pripremuTava/friteza: Stavite panirane filete bez odmrzavanja u prethodno zagrijano ulje (170 - 180 °C) i pržite dok ne poprime zlatno - smeđu boju.
BrandLedo

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)592/140
Masti (g)1,3
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,5
Ugljikohidrati (g)20,2
od kojih šećeri (g)2,1
Bjelančevine (g)11,8
Sol (g)0,6

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.