Tommy - Dućan na dlanu!

Ledo Panirani pileći štapići, 300 g

Ledo Panirani Pileći Štapići, 300 G

3,99 €/kom

Cijena za j.m.: 13,30 €/kg
Ledo Panirani pileći štapići 300g pripremljeni su od piletine i oduševit će sve ljubitelje hrskavih paniranaca. Panirani štapići idealan su snack u kombinaciji s različitim umacima, kao i uz različite priloge ili salate.

Opis proizvoda

ProizvođačSC CONVENIENCE PROD SRL, Tunari, Rumunjska. Na tržište stavlja: Ledo d.d., M.Čavića 1a, 10000 Zagreb
Zemlja/mjesto podrijetlaRumunjska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od -18°C i niže.
Upute za upotrebu/pripremuFriteza: pržite proizvod bez odmrzavanja u prethodno zagrijanom ulju na 175 °C 3-4 minute. Tava: zagrijte veću količinu ulja u tavi i pržite neodmrznut proizvod uz povremeno okretanje oko 5-6 minuta, dok ne postane zlatno smeđe boje. Pećnica: zagrijte pećnicu na 250 °C. Proizvod bez odmrzavanja posložite na lim za pečenje i pecite 10-12 minuta.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.