Tommy - Dućan na dlanu!

Ledo panirani pileći cordon bleu 400g

Ledo Panirani Pileći Cordon Bleu 400g

6,99 €/kom

Cijena za j.m.: 17,48 €/kg

Poznato jelo Cordon bleu ukusan je brzo smrznuti proizvod od pilećeg mesa. Ukusno pileće meso punjeno je sirom i šunkom koji mu daju poseban okus. Namjenjen je svim generacijama željnih ukusnog obroka. Brzo smrznuti pretprženi panirani proizvod od 100% pilećeg mesa u panadi od pšeničnog brašna. Odresci su punjeni šunkom i sirom. U kutijici se nalaze 4 panirana cordon bleu-a, nije ih potrebno prethodno odmrzavati već su odmah spremni za pečenje. Priprema je vrlo kratka i traje svega 6-7 minuta.


Opis proizvoda

ProizvođačSC CONVENIENCE PROD SRL, Ilfov, Tunari, Rumunjska.
Zemlja/mjesto podrijetlaRumunjska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od -18 °C ili nižoj.
BrandLedo

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)869/207
Masti (g)9
od kojih zasićene masne kiseline (g)2
Ugljikohidrati (g)15
od kojih šećeri (g)1,3
Bjelančevine (g)16,5
Sol (g)2

Slični proizvodi


Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.