Vindija Cekin panirani pileći file 290 g
%

Vindija Cekin Panirani Pileći File 290 G

3,05 €/kom

Cijena za j.m.: 10,52 €/kg

Akcija traje do 07.06.2024.

NC 30 dana: 3,85 €/kom

XXL odrezak proizveden je od najboljeg mesa pilećih prsa kontrolirane kvalitete i slijedivosti, a odlike koje taj proizvod čine osobitim jesu: zadržana hranjiva svojstva mesa, bagi začini i moderan način pakiranja. Pakiranje u svježem obliku te brza priprema prema načelu "zagrij i posluži" zadovoljavaju potrebe modernih potrošača koji nemaju vremena za dugu pripremu jela.

Opis proizvoda

ProizvođačKoka d.d., Biškupečka ulica 58, 42000 Varaždin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Upute za upotrebu/pripremuPećnica: na 200 °C zagrijavati 17-18 min. Friteza: u ulju na 180 °C zagrijavati 4-5 min. Mikrovalna pećnica: zagrijavati 2,5 do 4,5 min. Tavica: zagrijavati 6-7 min s dovoljno ulja, povremeno okrenuti.
BrandVindija Cekin

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)770/183
Masti (g)7,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,88
Ugljikohidrati (g)13,1
od kojih šećeri (g)1,1
Bjelančevine (g)15,66
Sol (g)1,4

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.