Vindija Cekin panirani pileći medaljoni 660 g

Vindija Cekin Panirani Pileći Medaljoni 660 G

7,29 €/kom

Cijena za j.m.: 11,05 €/kg
Zbog užurbanosti i mnoštva obveza većina građana preskače ručak nemajući vremena za pripremu zdravog i toplog obroka, ali piletina Cekin pruža jedinstveno rješenje! Panirani i pečeni pileći proizvodi kreirani su u tradiciji zdrave i kvalitetne prehrane visoke nutritivne vrijednosti.
Za cjelovit obrok proizvode je potrebno samo zagrijati i nakon nekoliko minuta ručak je spreman. Na radost cijele obitelji! Doživljaj okusa, spoj tradicionalnog i modernog te želju za inovacijom objedinili smo u asortimanu gotovih jela "Zagrij i posluži".

Opis proizvoda

ProizvođačKoka d.d., Biškupečka ulica 58, 42000 Varaždin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaPri čuvanju na -18 °C upotrijebiti do datuma otisnutog na poleđini pakiranja.
Upute za upotrebu/pripremuKlasična pećnica: U pećnici zagrijanoj na 200 °C zamrznuti proizvod zagrijavati 17 - 18 minuta. Po potrebi okrenuti. Izvaditi i odmah poslužiti. Friteza: U ulju zagrijanom na 180 °C zagrijavati 4 - 5 minuta. Izvaditi i odmah poslužiti. Mikrovalna pećnica: U mikrovalnoj pećnici zamrznuti proizvod zagrijavati 2,5 - 4,5 minute. Moguće je uključiti funkciju roštilja za dobivanje hrskave korice. Izvaditi i odmah poslužiti. Tavica: Zamrznuti proizvod zagrijati u tavici s dovoljno ulja na laganoj do srednje jakoj vatri. Povremeno okrenuti. Nakon 5 - 6 minuta izvaditi i poslužiti.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)865/206
Masti (g)7,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,85
Ugljikohidrati (g)19,6
od kojih šećeri (g)1
Bjelančevine (g)14,8
Sol (g)1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.