Ledo panirani riblji odrezak 400 g

Ledo Panirani Riblji Odrezak 400 G

4,49 €/kom

Cijena za j.m.: 11,23 €/kg

Panirani riblji odrezak napravljen je od sočnih komadića ribe obavijenih hrskavom panadom. U ovom proizvodu mogu uživati i odrasli i djeca bez straha od prisutnosti ribljih kostiju. Jednostavni i brzi za pripremu, odličan su odabir za ukusan riblji obrok gotov u trenu.


Opis proizvoda

ProizvođačAS Paljassaare Kalatööstus, Paljassaare tee 30, 10313 Tallinn, Estonija
Zemlja/mjesto podrijetlaEstonija
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od -18 °C ili nižoj.
BrandLedo

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)794/190
Masti (g)9,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,7
Ugljikohidrati (g)14
od kojih šećeri (g)2,7
Bjelančevine (g)11,5
Sol (g)1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.