Tommy - Dućan na dlanu!

Pantene Intensive Repair Šampon za kosu 250 mL

Pantene Intensive Repair Šampon Za Kosu 250 ML

3,18 €/kom

Cijena za j.m.: 12,72 €/l

Linija Pantene Intensive Repair namijenjena je suhoj i oštećenoj kosi koja treba dubinsku njegu. Šampon Pantene Pro-V Intensive Repair temeljito čisti kosu a njegova formula s aktivnim nutrijentima Pro-V hrani kosu, u trenu popravlja znakove oštećenja i sprečava pucanje vrhova. Na kosi ostavlja zdrav sjaj i vraća joj glatkoću. Ne sadrži silikon, mineralna ulja ni bojila, a bočica se može 100% reciklirati. Pantene – za snagu vaše kose!


Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble, 65823 Schwalbach/TS., Germany
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka, EU
BrandPantene
Neto količina250 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.