Tommy - Dućan na dlanu!

Pantene šampon za kosu 400 ml

Pantene Šampon Za Kosu 400 Ml

5,71 €/kom

Cijena za j.m.: 14,28 €/l
Šampon Pantene Pro-V Intensive Repair temeljito čisti kosu a njegova formula s aktivnim nutrijentima Pro-V hrani kosu, u trenu popravlja znakove oštećenja i sprečava pucanje vrhova. Na kosi ostavlja zdrav sjaj i vraća joj glatkoću. Ne sadrži silikon, mineralna ulja ni bojila, a bočica se može 100% reciklirati.

Opis proizvoda

ProizvođačProcter&Gamble UK, Weybridge, Surrey, KT13 0XP, UK
Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
Upute za upotrebu/pripremuUmasirati u mokru kosu i napraviti pjenu. Isprati.
BrandPantene

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.