Tommy - Dućan na dlanu!

Cherry paprike punjene sirom 210 g

Cherry Paprike Punjene Sirom 210 G

4,39 €/kom

Cijena za j.m.: 20,90 €/kg
Cherry paprike punjene sirnim namazom. Pažljivo odabrane mini papričice ručno su punjene kvalitetnim Meggle svježim sirom i začinjene po jedinstvenoj recepturi.

Opis proizvoda

ProizvođačMeggle Srbija d.o.o., Save Kovačevića 58, 34000 Kragujevac, Republika Srbija
Zemlja/mjesto podrijetlaSrbija
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od 4°C do 8°C, na suhom i tamnom mjestu zaštićeno od direktne sunčeve svjetlosti.
Upute za upotrebu/pripremuNakon otvaranja proizvod upotrijebiti u roku 3-4 dana.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)602/145
Masti (g)9
od kojih zasićene masne kiseline (g)5,2
Ugljikohidrati (g)9,6
od kojih šećeri (g)8,5
Bjelančevine (g)4,4
Sol (g)0,4

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.