Tommy - Dućan na dlanu!

Pik Piko parizer 200 g

Pik Piko Parizer 200 G

2,69 €/kom

Cijena za j.m.: 13,45 €/kg

Piko parizer, vrhunski je mesni proizvod blaga, nenametljiva okusa i mirisa, ugodne teksture i boje. Bogat proteinima od crvenog mesa, visokovrijedne svinjetine i govedine, odlično se uklapa u svaki sendvič, bilo kao samostalan sastojak ili u kombinaciji sa sirevima, salatama, krastavcima, maslinama ili mrkvom.


Opis proizvoda

ProizvođačPIK Vrbovec Plus d.o.o., Zagrebačka 148, 10340 Vrbovec, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do + 4 °C.
BrandPiko

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)916/221
Masti (g)19
od kojih zasićene masne kiseline (g)7,9
Ugljikohidrati (g)1,5
od kojih šećeri (g)0,8
Bjelančevine (g)11
Sol (g)1,4

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.