Podravka pasirana rajčica 500 g

Podravka Pasirana Rajčica 500 G

1,09 €/kom

Cijena za j.m.: 2,18 €/kg
Sterilizirana pasirana rajčica.

Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku do 4 dana.
Upute za upotrebu/pripremuPasiranu rajčicu možete upotrijebiti za pripremu umaka, juha, preljeva za pizzu, tjesteninu i rižu te ostalih priloga jelu.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)113/27
Masti (g)0,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)5,1
od kojih šećeri (g)4,5
Bjelančevine (g)1,5
Sol (g)0,2

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.