Tommy - Dućan na dlanu!

Pasta za pranje ruku 500 g

Pasta Za Pranje Ruku 500 G

2,26 €/kom

Cijena za j.m.: 4,52 €/kg

Pasta za pranje zaprljanih ruku, predmeta i površina u industriji, zanatstvu i domaćinstvu. Uspješno pere mašinska ulja, bitumen, naftu. Također se može koristiti za pranje posuda, pločica, peći, sanitarija itd.


Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaBosna i Hercegovina
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i tamnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuDoziranje po potrebi.
BrandSunčev sjaj

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.