Colgate Max Fresh Pasta za zube Cooling Crystals 100 mL

Colgate Max Fresh Pasta Za Zube Cooling Crystals 100 ML

3,79 €/kom

Cijena za j.m.: 37,90 €/l

Colgate® Max Fresh pasta za zube formulirana je pomoću SmartFoam tehnologije koja prodire duboko između zuba i zubnog mesa. Mineralni piling bez plastike nježno i ugodno čisti zube. Pomaže u zaštiti od karijesa. Colgate® Max Fresh pasta za zube pomaže u uklanjanju klica koje uzrokuju loš zadah.


Opis proizvoda

ProizvođačColgate Palmolive Manufacturing Poland Sp.z.o.oal. Colgate 2, 58-100 Swidnica, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska, EU
BrandColgate
Neto količina100 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.