Colgate Advanced White Pasta za zube 75 mL

Colgate Advanced White Pasta Za Zube 75 ML

3,99 €/kom

Cijena za j.m.: 53,20 €/l

Colgate zubna pasta prožeta je stotinama bijelih mikro kristala, koji garantiraju svjetliji i blistaviji osmijeh. Nakon pranja zubi, zahvaljujući aromi mente, u ustima ostaje osvježavajući osjećaj. Colgate zubna pasta ojačava caklinu obnavljajući slabije mrlje na površini zuba. Zube štiti od promjene boje te ih ostavlja glatkim, sjajnim i bjeljim nego ikada prije.


Opis proizvoda

ProizvođačColgate Palmolive Manufacturing Poland Sp.z.o.oal. Colgate 2, 58-100 Swidnica, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska, EU
BrandColgate
Neto količina75 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.