Argeta pašteta od lososa 95 g

Argeta Pašteta Od Lososa 95 G

2,39 €/kom

Cijena za j.m.: 25,16 €/kg

Prekrasan okus koji će zadovoljiti sve ljubitelje morskih specijaliteta. Pomno odabrani fileti atlantskog lososa s odabranim začinima. Bez konzervansa. Bez pojačivača okusa. Bez glutena. Bez bojila.


Opis proizvoda

ProizvođačAtlantic Droga Kolinska d.o.o., Kolinska ulica 1, 1000 Ljubljana, Slovenija, EU.
Uvjeti čuvanjaNakon otvaranja čuvati u hladnjaku i upotrijebiti u roku od jednog dana.
BrandArgeta
Neto količina95 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.368/331
Masti (g)30
od kojih zasićene masne kiseline (g)3,2
Ugljikohidrati (g)4,2
od kojih šećeri (g)0,6
Bjelančevine (g)11
Sol (g)1,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.