Tommy - Dućan na dlanu!

Pavlovićeva mast original 100 ml

Pavlovićeva Mast Original 100 Ml

6,79 €/kom

Cijena za j.m.: 67,90 €/l

Originalna Pavlovićeva mast za bebe - za njegu i zaštitu kože beba (kao i djece). Mast sa bisabololom ima umirujuće i blago djelovanje na osjetljivu kožu beba. Usporava isušivanje kože i vlaži je iznutra.


Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaSrbija
Upute za upotrebu/pripremuMast u tankom sloju nanijeti na kožu i blago utrljati, više puta dnevno.
BrandPavlovićeva
Neto količina100 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.