Tommy - Dućan na dlanu!

Pedigree hrskavi keksi za odrasle pse 150 g

Pedigree Hrskavi Keksi Za Odrasle Pse 150 G

1,79 €/kom

Cijena za j.m.: 11,93 €/kg
Pedigree Markies hrskavi keksi za odrasle pse bogati su kalcijem, vitaminima i mineralima, koji podržavaju prirodno jačanje organizma. Kalcij ima bitnu ulogu u jačanju kostiju i zuba, omega 3 utječe na lijepu i glatku dlaku, dok vitamini i minerali održavaju prirodne obrambene sposobnosti tijela. Pedigree Markies hrskavi keksi izvrsna su pomoć kod treniranja pasa. Ne sadrže umjetne boje, arome i pojačivače ukusa.

Opis proizvoda

ProizvođačMARS INTERNATIONAL
Zemlja/mjesto podrijetlaMAĐARSKA
BrandPedigree
Neto količina150 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.