Tommy - Dućan na dlanu!

Perla Crnilo sipe vrećica 2x4 g

Perla Crnilo Sipe Vrećica 2x4 G

0,79 €/kom

Cijena za j.m.: 98,75 €/kg

Crnilo od sipe iz prirodnog izvora, bez konzervansa i umjetnih bojila. Prirodno bojilo za jelo te idealan dodatak jelima sa sipom i lignjom. Neto količina: 8g (2x4g)


Opis proizvoda

ProizvođačMarikomerc d.o.o., Grabi 54, 23241 Poličnik, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaŠpanjolska
Uvjeti čuvanjaČuvati u ambijentalnom temperaturnom režimu, na suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuDodatak proizvodima kulinarstva. 1 ili 2 pojedinačne doze dodati na 100 grama proizvoda kulinarstva. Jednom otvoreni proizvod mora se potrošiti odjednom.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)258/61
Masti (g)<0,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)<0,1
Ugljikohidrati (g)3,8
od kojih šećeri (g)0,1
Bjelančevine (g)11,4
Sol (g)10

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.