Permetal Universal sredstvo za odmašćivanje 650 ml

Permetal Universal Sredstvo Za Odmašćivanje 650 Ml

3,85 €/kom

Cijena za j.m.: 5,92 €/l
Permetal Universal odmašćivač univerzalno je sredstvo za čišćenje svih površina. Sadrži posebnu formulaciju na bazi prirodnog alkohola koja uklanja mrlje i prljavštinu s drva, keramike, metala, plastike, HI-FI uređaja pružajući dugotrajnu svježinu i čistoću. Permetal Universal odmašćivač savršeno čisti i unutrašnjost automobila te plastične dijelove. Budući da je više od 90 % sastojaka biorazgradljivo, nakon upotrebe dovoljno ga je samo prebrisati mekom krpom, bez ispiranja.

Opis proizvoda

ProizvođačMeteor Grupa-Labud d.o.o., Radnička cesta 173 r, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaSredstvo čuvati u originalnoj, dobro zatvorenoj ambalaži na tamnom i suhom mjestu na temperaturi od 5-25 °C.Čuvati izvan dohvata djece
Upute za upotrebu/pripremuPrije upotrebe pročitati naljepnicu. Sredstvo raspršiti po površini u količini od 4 stiska (oko 5 ml) po m2 površine. Istrljati spužvicom i isprati vodom. Ne smije se prelijevati u drugu ambalažu ili posude iz kojih se jede i pije, ili u kojima se drži hrana. Nositi zaštitne rukavice.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.