Tommy - Dućan na dlanu!

Pez figurice 17 g

Pez Figurice 17 G

2,45 €/kom

Cijena za j.m.: 144,12 €/kg
Pez figurice predstavljaju najpoznatiju i najpopularniju kutijicu za bombone u svijetu. Riječ je o kutijici u obliku upaljača iz čije glave na pritisak izlaze bomboni.

Opis proizvoda

ProizvođačPEZ Production Europe Kft. , 9241 Janossomorja, Pez-Haas ut. 1, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu.
BrandFilir

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.697/400
Masti (g)1,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,6
Ugljikohidrati (g)95
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0,83
Kalcij (mg)0,83
Kalcij PU (%)0,104

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.