Pik Šunka Fina 1 kg

Pik Šunka Fina 1 Kg

15,99 €/kg

Cijena za j.m.: 15,99 €/kg

Neodoljiva aroma dima, nježna tekstura i samo najbolji sastojci koji se koriste pri izradi ove PIK šunke, pravi su razlog zašto je zovemo Fina. Najbolji je odabir za gurmane i ljubitelje aromatičnih šunki s naglašenim okusom i mirisom dima. Proizvodi se od svinjskog buta te se nakon kuhanja dimi prirodnim postupkom dimljenja, što je čini vrhunskim premium proizvodom.


Opis proizvoda

ProizvođačPIK VRBOVEC d.o.o., Zagrebačka 148, 10340 Vrbovec, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do +4 °C.
BrandPik

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)563/135
Masti (g)7
od kojih zasićene masne kiseline (g)2,9
Ugljikohidrati (g)2,9
od kojih šećeri (g)0,8
Bjelančevine (g)15
Sol (g)1,7

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.