Tommy - Dućan na dlanu!

Poli pileća posebna kobasica light 500 g

Poli Pileća Posebna Kobasica Light 500 G

4,25 €/kom

Cijena za j.m.: 8,50 €/kg

Poli light odvest će vas u iskustvo nebeske lakoće bez odricanja od ovozemaljskih užitaka. S nižim udjelom masti za sve aktivne i zdravlja željne Poli obožavatelje.


Opis proizvoda

ProizvođačPerutnina Ptuj-Pipo d.o.o., Rudolfa Steinera 7, 40000 Čakovec, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi 0 ˚C do +4 ˚C.
Upute za upotrebu/pripremuOvitak nije jestiv.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)604/145
Masti (g)10
od kojih zasićene masne kiseline (g)3
Ugljikohidrati (g)0,5
od kojih šećeri (g)0,4
Bjelančevine (g)13
Sol (g)2

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.