Vindija Panirani pileći odresci, 200 g

Vindija Panirani Pileći Odresci, 200 G

3,05 €/kom

Cijena za j.m.: 15,25 €/kg

Odrezak pilećeg filea praktičan je su kada poželite gotovo meso za odabrano jelo. Meso su vam izrezali stručnjaci i uštedjelo vam posao i vrijeme.


Opis proizvoda

ProizvođačKOKA d.d., Biškupečka ulica 58, 42000 Varaždin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od 0 °C do +4 °C.
Upute za upotrebu/pripremuKlasična pećnica: na 200 °C zagrijavati 8-10 minuta. Friteza: u ulju na 180 °C zagrijavati 3 minute. Mikrovalna pećnica: zagrijavati 2 minute. Tavica: zagrijavati 3-4 minute s dovoljno ulja, povremeno okrenuti. Friteza na vrući zrak: na 200 °C zagrijavati 12 minuta

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)787/188
Masti (g)8
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,9
Ugljikohidrati (g)13
od kojih šećeri (g)1,1
Bjelančevine (g)16
Sol (g)1,4

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.