Pipi Gazirano piće Mandarina Lubenica 1,5 L

Pipi Gazirano Piće Mandarina Lubenica 1,5 L

2,15 €/kom

Cijena za j.m.: 1,43 €/l

Gazirano osvježavajuće bezalkoholno piće s okusom mandarine i lubenice.


Opis proizvoda

ProizvođačTemeljem odobrenje kompanije Pipi Beverages d.o.o. Proizvodi i puni Hercegovinavino d.o.o., Bišće polje bb, 88000 Mostar, Bosna i Hercegovina
Zemlja/mjesto podrijetlaBosna i Hercegovina
Uvjeti čuvanjaČuvati u hladnim i suhim uvjetima. Zaštititi od smrzavanja i Sunčeva svjetla.
Upute za upotrebu/pripremuServirati hladno.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)207/49
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)12
od kojih šećeri (g)12
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.