Tommy - Dućan na dlanu!

Pisnium Istarska suha kobasica, 275 g

Pisnium Istarska Suha Kobasica, 275 G

9,99 €/kom

Cijena za j.m.: 36,33 €/kg
Kvalitetno svinjsko meso, krupno mljeveno, miješa se s kuhanim vinom u kojem se kuhao češnjak te se dodaje papar. Smjesa se puni u prirodno svinjsko crijevo. U komorama se suši mjesec dana.

Opis proizvoda

ProizvođačPisnium d.o.o., Stipana Konzula Istrijana 9, 52000 Pazin, RH
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.
BrandPisnium
Neto količina0,275 kg

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.904/459
Masti (g)36
od kojih zasićene masne kiseline (g)15
Ugljikohidrati (g)1
od kojih šećeri (g)<0,5
Bjelančevine (g)31
Sol (g)4

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.