Pistacio 300 g

Pistacio 300 G

5,31 €/kom

Cijena za j.m.: 17,70 €/kg

Pistacije su izuzetno hranjive i zdrave. Sadrže vitamine A, B6, C i E. Osim spomenutim vitaminima, pistacije obiluju i vlaknima, koja su potrebna za zdravlje probavnog sustava.


Opis proizvoda

ProizvođačSPECTAR TRADE d.o.o., Matoševa 29, 21210 Solin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Neto količina300 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.468/596
Masti (g)48,9
od kojih zasićene masne kiseline (g)6,6
Ugljikohidrati (g)13,9
od kojih šećeri (g)4,4
Bjelančevine (g)20,1
Sol (g)2,4

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.