Pitroid muholovke 4 kom

Pitroid Muholovke 4 Kom

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 0,50 €/kom
Ljepljiva traka za muhe

Opis proizvoda

ProizvođačZobele Holding S. p. A. , Via Fersina 4, 38123 Trento, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaitalija
Uvjeti čuvanjaDržati izvan dohvata djece i životinja! U slučaju da se traka zalijepi za kožu, skinite je razrjeđivačem za boju.
Upute za upotrebu/pripremu1. U hladno vrijeme, prije otvaranja ugrijati. 2. Povucite nit lagano i odmotajte ljepljivu traku, pazeći da je ne uništite. 3. Traku objesite na strop pomoću priloženog čavlića.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.