Pitroid Sprej protiv gmižućih kukaca 300 ml

Pitroid Sprej Protiv Gmižućih Kukaca 300 Ml

3,89 €/kom

Cijena za j.m.: 12,97 €/l
Pitroid Spray protiv gmižućih kukaca efikasno i trajno uništava mrave, žohare, stjenice i sve ostale gmižuće kukce.

Opis proizvoda

ProizvođačZobele Holding S. p. A. , Via Fersina 4, 38123 Trento, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece. Čuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena i ostalih izvora paljenja.
Upute za upotrebu/pripremuProtresite bocu prije uporabe! Nanosi se ravnomjerno na sva mjesta gdje se pojavljuju gmižući kukci.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.